Έρικ Τεν Χάαγκ: Έκραξε τον Ρονάλντο, επειδή αποχώρησε νωρίτερα από το φιλικό με την Ράγιο Βαγιεκάνο

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δυσαρεστημένος εμφανίστηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Έρικ Τεν Χάαγκ, για το γεγονός πως ο Πορτογάλος αποχώρησε στο ημίχρονο από το γήπεδο στο φιλικό με την Βαγιεκάνο.

Σκληρή κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χάαγκ, για το γεγονός πως ο Πορτογάλος αποχώρησε από το γήπεδο πριν τελειώσει το φιλικό με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ μπορεί να έδωσε το παρών στο φιλικό δείχνοντας πως μένει στο Ολντ Τράφορντ, όμως με τον τρόπο του στέλνει το μήνυμα πως δεν είναι ευχαριστημένος στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο ίδιος σε δηλώσεις του φωτογράφισε τον Πορτογάλο σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει νωρίτερα. «Τους είπα πως ήταν απαράδεκτο. Είναι κάτι που δεν μπορώ να ανεχτώ. Δεν είναι δυνατόν να αποχωρεί κανείς πριν λήξει το παιχνίδι. Είμαστε ομάδα και θα πρέπει όλοι να μένουμε εδώ, όλοι μαζί. Δεν το καταλαβαίνω.»

Ο Ρονάλντο υπενθυμίζουμε πως δεν ακολούθησε την υπόλοιπη ομάδα στην περιοδεία της στην Ταϊλάνδη, αφού επιθυμεί να αποχωρήσει λόγω της μη συμμετοχής της Μάντσεστερ στο επόμενο Champions League.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News