Παναθηναϊκός: Επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA για τον διαιτητή Μπουκέ

eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε στα παράπονα και προχώρησε σε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA για την τραγική διαιτησία του Γάλλου διαιτητή, Μπουκέ, στον αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα.

Ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στη Σλάβια Πράγας στο «Eden Arena» στην Τσεχία, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού του UEFA Conference League, σημαδεύτηκε από τα απαράδεκτα σφυρίγματα του διαιτητή Ρούντι Μπουκέ. Οι «πράσινοι» επισημοποίησαν τα παράπονα που είχαν από τη συνολική στάση του Γάλλου ρέφερι στην αναμέτρηση, απευθυνόμενοι στην αρμόδια διαιτητική επιτροπή της UEFA, την Παρασκευή 5/8.

Οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ έπειτα από σχετική επικοινωνία που είχαν, ουσιαστικά έλαβαν την παραδοχή υψηλόβαθμων στελεχών  της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τα λάθη του Μπουκέ, με αποκορύφωμα την άδικη αποβολή του Σεμπαστιάν Παλάσιος και δεν αποκλείεται ο Γάλλος διαιτητής να «κοπεί» από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν. «Ήταν πράγματι μια κακή διαιτητική βραδιά», φέρονται να αναγνώρισαν οι άνθρωποι της UEFA.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να διαχειριστεί το τελικό 2-0 της Σλάβια στην έδρα της, ανεξαρτήτως πώς διαμορφώθηκε και καλείται να κάνει την υπέρβαση που θα τον οδηγήσει στη μεγάλη ανατροπή ώστε να εξασφαλίσει τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News