ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Μεταγραφές από το πάνω ράφι για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η διοίκηση του Γιώργου Πρασσά υλοποιεί τις εισηγήσεις του Νίκου Αναστόπουλου για την γεμάτη απαιτήσεις αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα αναμένεται να είναι αυτό που έρχεται για τη Super League 2, με τις ομάδες να προχωράνε σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η Καλαμάτα, η οποία ενισχύει το έμψυχο δυναμικό της κάνοντας μεταγραφές με παίκτες που έχουν εμπειρία και θέληση για να πετύχουν.

Τελευταίο παράδειγμα η συμφωνία με έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Football League, τον Γιάννη Λουκίνα ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με τη Βέροια. Ο 29χρονος φορ σημείωσε 9 τέρματα στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών υπάρχουν εδώ και καιρό.        

Εντός της ημέρας ο έμπειρος επιθετικός θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, για να υπογράψει το συμβόλαιο του ολοκληρώνοντας το τυπικό μέρος. Πέρα από αυτή την υπόθεση η Καλαμάτα βρίσκεται κοντά σε ακόμη δυο σημαντικές μεταγραφές, για να δυναμώσει σημαντικά το ρόστερ της.

Η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές, με τον Ανδρέα Τάτο που αγωνίζονταν πέρυσι με τη φανέλα της Ξάνθης. Όπως και με τον δεξιό μπακ-χαφ Άρντιτ Τόλι, που αγωνίστηκε με την ασπρόμαυρη φανέλα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Εντός της εβδομάδας και για τους δυο παίκτες πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις, με τους ιθύνοντες της ομάδας να αισιοδοξούν για θετική έκβαση ώστε να προχωρήσουν και με τους υπόλοιπους στόχους.                  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News