Παναθηναϊκός - Σλάβια: Με Σπόραρ στην κορυφή οι «πράσινοι»

Eurokinissi
Με τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός ενόψει της ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Σλάβια Πράγας στη ρεβάνς του 2-0 στην Τσεχία για το Conference League, με τους «πράσινους» να θέλουν να κάνουν την υπέρβαση.
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει το γκολ και για αυτό ο Σέρβος τεχνικός έδωσε φανελα βασικού στον Σπόραρ, με σκοπό να κάνει επικίνδυνη την ομάδα του.
Γενικότερα η ενδεκάδα που θα παραταχθεί έχει αρκετές αλλαγές σε σχ΄σεση με το πρώτο παιχνίδι και αποτελείται από τους εξής:
Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο, Τσέριν, Αϊτόρ, Βαγιαννίδη, Σπόραρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
