Τσέλσι - Τότεναμ: Νέο επεισόδιο στον καυγά Κόντε - Τούχελ με ανάρτηση του Ιταλού

Συνέχεια στο επεισόδιο ανάμεσα στον Τόμας Τούχελ και τον Αντόνιο Κόντε, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα της Τσέλσι με την Τότεναμ, με… αιχμηρή ανάρτηση του Ιταλού στα social media.

Το πρώτο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ έληξε ισόπαλο με 2-2, αλλά η διαμάχη Τούχελ – Κόντε συνεχίζεται, καθώς ο Ιταλός τεχνικός των «Spurs», προέβη σε μία… επιθετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το βράδυ της Κυριακής (14/5).

Οι δύο προπονητές διαπληκτίστηκαν έντονα, τόσο κατά τη διάρκεια του λονδρέζικου ντέρμπι, όσο και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης χειραψίας.

Ο Αντόνιο Κόντε ανήρτησε ένα βίντεο, που δείχνει τον Γερμανό τεχνικό να περνάει από μπροστά του πανηγυρίζοντας έξαλλα το δεύτερο γκολ των «μπλε» και σχολίασε: «Τυχερός που δεν σε είδα. Το να σου βάλω τρικλοποδιά θα ήταν κάτι που θα σου άξιζε». Βέβαια, τα emojis με γέλια που πρόσθεσε, μάλλον προδίδουν χιουμοριστική διάθεση από τον Ιταλό προπονητή προς τον Τόμας Τούχελ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News