Στοίχημα: Ποντάρισμα στον… Μπακασέτα

AMNA/EPA

Τα προγνωστικά του Γιάννη Πολιά στη SportDay για τους αγώνες των play offs του Champions League που κλέβουν την παράσταση στο κουπόνι της Τρίτης 16 Αυγούστου.

Στα ίσα μας το σαββατοκύριακο, με Αρσεναλ, Λέστερ να πληρώνουν, τα γκολ στο Λεβερκούζεν να φέρνουν το ποντάρισμα πίσω και το combo της Μίλαν με την Ουντινέζε να χάνεται από νωρίς.

Ραντεβού με την ιστορία για την Μπόντο Γκλιμτ, που λίγους μήνες μετά την πορεία μέχρι τους «8» του Κόνφερενς Λιγκ, έχει εξασφαλίσει τους ομίλους του Γιουρόπα και ονειρεύεται εκείνους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Νορβηγοί υποδέχονται απόψε την πιο έμπειρη Ντινάμο Ζάγκρεμπ προερχόμενοι από εντός έδρας αήττητο σερί 3,5 μηνών – έχοντας στο διάστημα αυτό 7-3-0 με γκολ 38-5! Εμπιστοσύνη στους Σκανδιναβούς, αλλά με combo.

Στην Κοπεγχάγη, η τοπική ομάδα ξεκινά τις φετινές της ευρωπαϊκές υποχρεώσεις υποδεχόμενη την Τραμπζονσπόρ. Ή του ύψους, ή του βάθους η ομάδα του Κάρλος Ζέκα και του Μάριου Οικονόμου, προέρχεται από 1-0-2 με γκολ 7-8 και ενδέχεται να δυσκολευτεί ενάντια σε εκείνη του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη.

22.00 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.      1Χ & OVER 1,5   1.75

22.00 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ         Χ2           1.71

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News