Βόλος: Ο Μπέος... άργησε μια μέρα. Έδιωξε τον Τανσό

eurokinissi

Μόνο για ένα παιχνίδι έμεινε στον πάγκο του Βόλου, ο Οσβάλντ Τανσό, με τους Θεσσαλούς να ανακοινώνουν την απομάκρυνσή του, μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι πρόωρες αλλαγές προπονητών στη Super League μόνο σπάνιο φαινόμενο δεν είναι, αλλά ο Βόλος το πήγε… ένα βήμα παρακάτω. Και μάλιστα, όχι μετά από μία ήττα, αλλά την ισοπαλία 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης. Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας τους με τον  Γάλλο προπονητή της ομάδας.

Όπως αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε από κοινού, κατόπιν ραντεβού του προέδρου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου με τον Οσβάλντ Τανσό. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν μετά την ισοπαλία της ομάδας τους με 3-3 κόντρα στους Αρκάδες, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, στο «Πανθεσσαλικό» την Παρασκευή (19/8), που κρίθηκε από το γκολ του Μπαράλες στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ήδη, το όνομα του Κώστα Μπράτσου για τη διαδοχή του Γάλλου προπονητή, φαντάζει ως φαβορί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Έπειτα από συνάντηση του προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Μπέου με τον Οσβάλντ Τανσό, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της ΠΑΕ Βόλος με τον Γάλλο προπονητή. Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται κάθε επιτυχία στον Οσβάλντ Τανσό ο οποίος θα παραμείνει φίλος της ομάδας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News