Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε βασικούς και εφεδρείες για την πρεμιέρα

Eurokinissi

Ο Ιβάν Γιοβανοβιτς έχει καταστρώσει το σχέδιο του για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό και το Sportday.gr έχει το ρεπορτάζ.

Αυλαία στο πρωτάθλημα απόψε για τον Παναθηναϊκό, αφού υποδέχεται (21/8, 20:00) τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Είναι ένα παιχνίδι με βατό αντίπαλο, από αυτά που προσφέρονται για μία δυναμική εκκίνηση, με θέαμα και γκολ που θα ικανοποιήσουν τους θεατές στις εξέδρες.

Γιατί σήμερα αναμένονται χιλιάδες οπαδοί του Τριφυλλιού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για να συμπαρασταθούν στους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής το επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό για να ικανοποιήσουν τον κόσμο.

Στο τακτικό κομμάτι, ο Γιοβάνοβιτς προσανατολίζεται στο 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Μάγκνουσον και Σάρλια θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ το αριστερό άκρο. Στη μεσαία γραμμή, οι Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος και Τσέριν θα συνθέσουν το «τρίγωνο», ο Παλάσιος θα είναι ο δεξιός εξτρέμ, ο Αϊτόρ ο αριστερός εξτρέμ και ο Σπόραρ ο μοναδικός προωθημένος.

Ο Γιοβάνοβιτς θα κρατήσει στον πάγκο τους Κουρμπέλη και Βέρμπιτς, παρότι εξέτασε το ενδεχόμενο να τους αρχίσει βασικούς. Διότι ο 60χρονος τεχνικός χρειάζεται εναλλακτικές επιλογές για να παρέμβει στη διάρκεια του ματς. Με τους δύο έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, να αποτελούν αξιόπιστες εφεδρείες.

Ο Βέρμπιτς συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού και προετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του. Ο Σλοβένος ανυπομονεί, αφού έχει να αγωνιστεί από τις 27 Ιουλίου, στα προκριματικά του Champions League, στο ματς Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News