Ολυμπιακός Europa League: Το πλάνο 11άδας του Κορμπεράν για τον Απόλλωνα

Κάρλος Κορμπεράν
eurokinissi

Ο Κάρλος Κορμπεράν προσανατολίζεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα σχεδόν όλους όσοι αγωνίστηκαν και στο α’ ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο για τα πλέι οφ του Europa League

Χρόνος υπάρχει. Πολλά μπορεί να σκεφτεί. Πολλά μπορεί να αλλάξουν. Όμως το σίγουρο είναι ένα. Για τον Κάρλος Κορμπεράν το πλάνο εν όψει της ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη στο Γ. Καραϊσκάκης για τα πλέι οφ του Europa League είναι ξεκάθαρο.

Δύσκολα θα εκπλήξει ο Κορμπεράν το βράδυ της Πέμπτης

Και δύσκολα θα περιλαμβάνει εκπλήξεις. Εκπλήξεις που ήταν πολλές και μεγάλες στο αρχικό σχήμα για την πρεμιέρα στη Super League κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακριβώς γι’ αυτό έγιναν εξάλλου οι εκπλήξεις με την ομάδα της Ηπείρου. Για να μη γίνουν στη ρεβάνς με τους Κύπριους όπου κρίνεται οριστικά ένας μεγάλος στόχος. Ο ευρωπαϊκός όμιλος του Ολυμπιακού. Θα είναι στο Europa League ή θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο νεοσύστατο  Conference League;

Τι αναμένεται να δούμε κόντρα στους Κύπριους το βράδυ της Πέμπτης; Στο μεγαλύτερο βαθμό την 11άδα που παρέταξε στην πρώτη αναμέτρηση στο ΓΣΠ. Δηλαδή τον Βατσλίκ στα δοκάρια και από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα τους Ρεάμπτσιουκ (πήρε τις ανάσες που χρειάζονταν), Σισέ, Μπα, Άβιλα. Στη μεσαία γραμμή οι Εμβιλά, Κούντε και Χουάνγκ (εφόσον είναι όντως έτοιμος) θα συνθέσουν την 3άδα και στην επίθεση θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Για τα «φτερά» είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός

Αυτό που απομένει να δούμε είναι τις αποφάσεις του για τα φτερά της επίθεσης. Αν ο Μασούρας είναι καλά, μετά και τις αναγκαστικές ανάσες που πήρε, θ’ αρχίσει. Το ζήτημα είναι τι θα κάνει με το άλλο φτερό. Θα βάλει τον Ρατζέλοβιτς ξανά; Μήπως θα προτιμήσει τον Ζίνκερναγκελ; Ή θα τολμήσει τον ανέτοιμο Ντε λα Φουέντε τον οποίο πιστεύει πάρα πολύ; Αυτή η απάντηση θα δοθεί μάλλον την τελευταία στιγμή, βλέποντας και τι θα του δείξουν οι παίκτες στις προπονήσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News