Κριστιάνο Ρονάλντο: Μελέτη μάρκετινγκ από τη Μαρσέιγ για να τον αποκτήσει

AMNA/EPA

Το μελετά η Μαρσέιγ όσο και αν είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λίβερπουλ με 2-1, ο Μπρούνο Φερνάντες ρωτήθηκε για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο: Η απάντησή του μάλλον δεν μας έκανε πιο σοφούς. Μπορεί να βέβαια να ερμηνευθεί με διάφορους τρόπους. Ίσως να σημαίνει ότι όλα είναι πιθανά. |

«Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο; Ίσως να ξέρω ένα δύο πράγματα, αλλά δεν θα μιλήσω εγώ γι αυτό. Για την ώρα είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ, είναι ήσυχος. Αν πρόκειται να φύγει ή όχι, θα μιλήσει σύντομα, όπως είπε», ήταν η απάντηση του Φούτρε.

Αν αυτό σημαίνει ότι όλα είναι πιθανά, τότε είναι πιθανή και η μεταγραφή του στη Μαρσέιγ. Προσθέστε και μια αποκάλυψη συμβούλου του Γαλλικού συλλόγου που προφανώς και είναι πολύ δύσκολο να αγγίζει οικονομικά μια τέτοια μεταγραφή.

«Έχει εκπονηθεί μια έρευνα μάρκετινγκ και χρηματοοικονομικής για τη μελέτη της σκοπιμότητας της ένταξης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μαρσέιγ», είπε μεταξύ άλλων ο Ντεμπονό Ζαν Σαρλ πρώην παίκτης και νυν σύμβουλος της Μαρσέιγ.

Τι έδειξε η έρευνα ίσως δεν μάθουμε ποτέ. Προφανώς αυτό που σύντομα θα μάθουμε είναι αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στη Μάντσεστερ η όχι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News