Άρης: Η πρώτη απώλεια με Οντουμπάγιο, χάνει Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ

Eurokinissi

Με θλάση 2ου βαθμού στον τετρακέφαλο (ορθό μηριαίο), ο Μόουζες Οντουμπάγιο χάνει τους αγώνες με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ καθώς θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 μέρες.

Δυσάρεστα νέα για τον Μόουζες Οντουμπάγιο έκρυβε η τελευταία προπόνηση του Άρη, καθώς ο Άγγλος ακραίος μπακ, αποχώρησε με ενοχλήσεις.

Ο Οντουμπάγιο, που είχε κερδίσει τη θέση  του βασικού στο δεξί άκρο από τον Εμπακατά, έκανε μαγνητική, της οποίας τα ευρήματα έδειξαν θλάση 2ου βαθμού στον τετρακέφαλο (ορθό μηριαίο).

Αυτό σημαίνει πως ο χρόνος αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Άρα θα απουσιάσει σίγουρα από τους αγώνες με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Λύθηκε οριστικά το θέμα με τους ξένους-Τεχνικό πρόβλημα της ΕΠΟ

Ο τραυματισμός του Οντουμπάγιο έδωσε λύση προς το παρόν στο θέμα των ξένων, ωστόσο προέκυψαν εξελίξεις από την ΕΠΟ, που δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης, ένα τεχνικό πρόβλημα του συστήματος της ΕΠΟ, όπου δύο ποδοσφαιριστές εμφανίζονταν ως αλλαδοδαποί ενώ ήταν κοινοτικοί Β΄ζώνης, αποκαταστάθηκε και έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι να αγωνίζονται χωρίς περιορισμούς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News