Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Λεωφόρο το ματς με τον Λεβαδειακό

Eurokinissi

Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς δεν μπορεί να φιλοξενήσει το παιχνίδι και η Super League ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής.

Στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς εκτελούνται βελτιωτικά έργα και δεν θα είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει το παιχνίδι Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός το προσεχές Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο ομάδες συνεννοήθηκαν να αναστραφούν οι έδρες διεξαγωγής των μεταξύ τους παιχνιδιών και έτσι το ματς του πρώτου γύρου θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η Super League αποδέχτηκε τη μεταβολή και την ανακοίνωσε επίσημα, μαζί με άλλες δύο αλλαγές στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής.

Το ματς Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός δεν αλλάζει ώρα, όμως μεταφέρθηκαν νωρίτερα τα Ολυμπιακός – Ιωνικός και το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Ανακοινώνεται ότι ο αρχικώς ορισθείς αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Γήπεδο «Α. Νικολαΐδης», με γηπεδούχο την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Επίσης, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 17:45 (αντί για 19:00) και ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 19:00 (αντί για 21:30)».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News