Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Κόλλησε του Αμαβί λόγω...»

Σύμφωνα με το γαλλικό RMC Sport η μετακίνηση του Ζορντάν Αμαβί από τη Μαρσέιγ στον Ολυμπιακό κόλλησε προσωρινά λόγω διαφορών των μάνατζέρ του με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ζορντάν Αμαβί είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Μαρσέιγ στον Ολυμπιακό, τα δεδομένα φαίνεται να διαφοροποιούνται. Αυτό τουλάχιστον ισχύει σύμφωνα με δημοσίευμα του συνήθως έγκυρου RMC Sport.

Όπως ανέφερε, η μεταγραφή που θεωρούνταν δεδομένη πια έχει… παγώσει λόγω διαφορών των μάνατζερ του παίκτη με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό όπως και η Μαρσέιγ. Το θέμα κολλάει στις διαφορές των εκπροσώπων του παίκτη με τους Μαρσεγιέζους.

Πάντως αυτό δε σημαίνει πως ναυάγησε οριστικά. Εξάλλου ο Αμαβί είναι πολύ θετικός και πιθανότατα θα παίξει κομβικό ρόλο για να ξεπεραστεί το κόλλημα και να έρθει στην Ελλάδα. Πέρα από τον 28χρονο παίκτη που είναι λογικό να μην αισθάνεται καλά μ’ αυτό, πολύ εκνευρισμένοι με τους μάνατζερ φέρονται να είναι οι διοικούντες την Μαρσέιγ που είχαν συμφωνήσει για δανεισμό του Αμαβί στον Ολυμπιακό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς 2 εκατ.ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News