Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στην Ελλάδα απόψε (21.40) ο Πεπ Μπιέλ!

Πεπ Μπιέλ

Ο Ολυμπιακός φέρνει το βράδυ (31/8-21:40) στην Ελλάδα τον Πεπ Μπιέλ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 25χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού της Κοπεγχάγης

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται απόψε (21:40) η πολύ έξυπνη και ουσιαστική μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού που ακούει στο όνομα, Πεπ Μπιέλ. Ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έρχεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει το διαδικαστικό της μετακίνησής του από την Κοπεγχάγη στους πρωταθλητές της Super League και να πιάσει δουλειά.

Δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από κάθε πλευρά αφού ο παίκτης είναι υψηλής ποιότητας και παράλληλα μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα και τη δημιουργία και σε περισσότερες από μια θέσεις. Παράλληλα, λόγω του ότι είναι μόλις 25 ετών έχει πολύ μέλλον μπροστά του και φυσικά μεταπωλητική αξία.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη (σ.σ.: deal κοντά στα 9 εκατ.ευρώ!) για να πάρει τον κορυφαίο παίκτη της περυσινής σεζόν στο Δανέζικο πρωτάθλημα και φυσικά κορυφαίο και ηγέτης της Κοπεγχάγης.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News