Premier League: Το τελευταίο μεταγραφικό 24ωρο - Τα μεγάλα deals που έρχονται

ΑΠΕ

Όλες οι κινήσεις των ομάδων της Premier League σήμερα (1/9), που είναι και το τελευταίο 24ωρο της μεταγραφικής περιόδου για την Αγγλία.

Aυλαία σήμερα Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στο μεταγραφικό παζάρι για τις ομάδες της Premier League, αλλά και για Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία.

Τα κορυφαία deal των τελευταίων ημερών στο Νησί, ήταν η μεταγραφή του Γουέσλι Φοφανά από την Λέστερ στην Τσέλσι, του Σάσα Κάλαϊτζιτς από τη Στουτγκάδη στη Γουλβς και του Άντονι από τον Άγιαξ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι «τρέχει» για Ομπαμεγιάνγκ, μένει στη Σίτι ο Μπερνάρντο Σίλβα

Από εκεί και πέρα, η Τσέλσι παλεύει να προλάβει την προθεσμία και να ολοκληρώσει το deal με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Οι «Μπλε» προσφέρουν 11,5 εκ. ευρώ συν τον Μάρκος Αλόνσο προκειμένου να εντάξουν στις τάξεις τους τον Γκαμπονέζο επιθετικό και πρώην άσο της Άρσεναλ.

Η Τσέλσι έχει προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ για τον Έντσον Άλβαρεθ, με τον Μεξικανό αμυντικό χαφ να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έβαλε τέλος στα σενάρια περί μετακίνησής του από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας: «Θα μείνω στη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν έχω λάβει καμία προσφορά. Είμαι χαρούμενος εδώ και έχω λάβει την απόφασή μου».

Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι για Ντάγκλας Λουίς

H Λίβερπουλ προτίθεται να αποκτήσει μέσο, πριν την προθεσμία, με επικρατέστερο το όνομα του Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς, προσφέροντας 5ετές συμβόλαιο στον Πορτογάλο μέσο. Οι δύο ομάδες φέρονται να έχουν προχωρήσει σε συμφωνία.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Sky Sports, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, οι «Reds» και η Ατλέτικο Μαδρίτης μάχονται για την υπογραφή του Ντάγκλας Λουίς της Άστον Βίλα. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου λήγει το 2023 και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από την νυν ομάδα του. Μία από τις 4 ομάδες αναμένεται να καταθέσει σήμερα πρόταση ύψους 23 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Tην ίδια ώρα, η Μπράιτον έχει στόχο τον Μπιλ Γκίλμουρ, που επέστεψε στους Λονδρέζους μετά το δανεισμό του στη Νόριτς και σήμερα θα καταθέσει νέα πρόταση στην Τσέλσι, με τον Τόμας Τούχελ να έχει τον τελευταίο λόγο.

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μπαντέ

H Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να αποκτήσει τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό, Λουάκ Μπαντέ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεν, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Η Σαουθάμπτον συμφώνησε με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του μέσου Έινσλεϊ Μέιτλαντ-Νάιλς, τον οποίο οι «κανονιέρηδες» είχαν παραχωρήσει στη Ρόμα τον περασμένο Γενάρη.

Η Λιντς «τρέχει» για τον 23χρονο Ολλανδό εξτρέμ της Αϊντχόφεν, Κόουντι Γκάκπο, που έχει συμβόλαιο στην PSV έως το καλοκαίρι του 2026. Τον παίκτη διεκδικεί και η Σαουθάμπτον. Αλλά η ολλανδική ομάδα αρνείται να τον πουλήσει, σύμφωνα με την «Athletic».

Η Φούλαμ υπέβαλε πρόταση για την απόκτηση του επιθετικού της Μπλάκμπερν, Μπεν Μπρέρετον Ντίαζ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Athletic», Νταβίντ Ορνστέιν, κοντά σε συμφωνία είναι και η Γουέστ Χαμ για τον σέντερ μπακ της Σαουθάμπτον, Γιαν Μπέντναρεκ.

Η Μπόρνμουθ συμφώνησε με τη Σαουθάμπτον για να πάρει ως δανεικό τον αμυντικό Τζακ Στέφενς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News