Άρης: Μετά τον Λάσκοφ, τον Σαράκη και τον Ντουρμισάι τι; Έχει κι άλλη εξυγίανση;

Eurokinissi

Μετά τη δικαίωση και από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι, ο Άρης οφείλει να απαντήσει με αγωγές για την τεράστια ζημιά που υπέστη όλους αυτούς τους μήνες και να περάσει στην αντεπίθεση για την ξεδιάντροπη στοχοποίησή του!

Έπειτα από περίπου 26 μήνες ο Άρης δικαιώθηκε στο CAS για την πολύπαθη υπόθεση Ντουρμισάι και έδιωξε ένα τεράστιο βάρος πάνω από τις πλάτες του.

Στο διάστημα αυτό ο Άρης υπέστη απίστευτη ταλαιπωρία, έχασε χρήματα, χρειάστηκε να υπερπηδήσει τεράστια αγωνιστικά εμπόδια και κλήθηκε πολλές φορές να αντιμετωπίσει προβλήματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα συναντούσε ποτέ στον δρόμο του.

Ο Άρης αναγκάστηκε να κάνει μεταγραφές υπό πίεση με το μαχαίρι στο λαιμό, απέκτησε παίκτες που ίσως να μην έπαιρνε, έχασε ποδοσφαιριστές που δεν ήθελαν να ρισκάρουν και συμφώνησαν με άλλες ομάδες. Κι όλα αυτά ενώ ήταν νομότυπος, καθώς όλα τα χαρτιά ήταν κανονικά και εκδόθηκε φυσικά από την ΕΠΟ το δελτίο του Ντουρμισάι.

Ξεκάθαρη στοχοποίηση από την… εξυγίανση

Δεν είναι όμως μόνον η υπόθεση Ντουρμισάι. Είναι η τρίτη δικαίωση τα τελευταία χρόνια, μέσα σε μια μάχη χαρακωμάτων υπό την ομπρέλα της εξυγίανσης, που ξεκάθαρα έχει στοχοποιήσει μόνο τον Άρη.

Πριν από τον Ντουρμισάι, προηγήθηκε η υπόθεση με την πλαστογραφία Λάσκοφ και αυτή με την  ένσταση του Σαράκη για τη συμμετοχή στο Conference League. Τρεις υποθέσεις για τις οποίες παρενέβησαν δικαιοδοτικά και δικαστικά όργανα, δικαιώνοντας απόλυτα τον Άρη.

Είναι η τρίτη δικαίωση τα τελευταία χρόνια, μέσα σε μια μάχη χαρακωμάτων υπό την ομπρέλα της εξυγίανσης, που ξεκάθαρα έχει στοχοποιήσει μόνο τον Άρη.

Μετά όμως από όλα αυτά, θα ασχοληθεί κανείς με όσα έγιναν σε βάρος του Άρη; Ή μήπως σχεδιάζεται και τέταρτη προσπάθεια;

Πολιτεία και ΟΥΕΦΑ να ψάξουν και τις τρεις υποθέσεις

Όσοι κόπτονται για την εξυγίανση, έχουν μπροστά τους πεδίο να ασχοληθούν. Τι ακριβώς συνέβη με όλες αυτές τις υποθέσεις; Γιατί ο Άρης κυνηγήθηκε λυσσαλέα με αυτό τον τρόπο; Τι συμβαίνει και τα τρία τελευταία χρόνια είναι μόνιμα στο στόχαστρο; Θα δώσει κανείς απαντήσεις; Θα ασχοληθεί μήπως η Πολιτεία; Υπάρχει κάποια αρχή που μπορεί να ερευνήσει;

Και στο φινάλε, η εξυγίανση θέλει εξυγίανση; Ή την θέλει αλά καρτ; Σκύψτε πάνω από την υπόθεση και αναλύστε την από την αρχή μέχρι το τέλος. Κομμάτι, κομμάτι. Τρεις φορές δικαιώθηκε ο Άρης κι ένας πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, παραιτήθηκε.

Ο Άρης πρέπει να περάσει στην αντεπίθεση

Ο μόνος θιγμένος λοιπόν, που όμως δικαιώνεται συνεχώς, είναι ο Άρης. Και πρέπει με τη σειρά του να περάσει στην αντεπίθεση. Αφού δεν ιδρώνει το αυτί κανενός, οφείλει να απαντήσει με αγωγές για την τεράστια ζημιά που υπέστη σε όλα τα επίπεδα. Ουσιαστική, αλλά και ηθική.

Γιατί δεν πρέπει κανείς νΑ ξεχνάει πως όλο αυτό το μακρύ διάστημα, ένα στίγμα έμεινε στον Άρη και στον κόσμο του. Να του κουνάνε το δάχτυλο και να του μιλούν για νομιμότητα. Ήρθε η ώρα της αντίδρασης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News