Στοίχημα: Τι παίζουμε στην Premier League στους αγώνες του Σαββάτου

ΑΠΕ-EPA

Οι προτάσεις Γιώργου Μαζιά, Παύλου Κουστέρη και Γιάννη Πολιά για το γεμάτο πρόγραμμα της Premier League και τα παιχνίδια που διεξάγονται το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το σαββατιάτικο πρόγραμμα της Premier League και υπάρχουν ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια.

Γιώργος Μαζιάς: Συνεχίζει το σερί του ο Χάαλαντ

Συνεχίζει να απογοητεύει η Αστον Βίλα, που έχασε και από την Αρσεναλ και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με τρεις, μόλις, βαθμούς. Η κατάσταση ενδέχεται να χειροτερέψει, καθώς η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ φιλοξενεί την.. τρομακτική Μάντσεστερ Σίτι. Πώς να μην ποντάρεις υπέρ αυτού του Ερλινγκ Χάλαντ, μας πλήρωσε τις προάλλες και θα τον εμπιστευτούμε εκ νέου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19:30       ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.               ΧΑΛΑΝΤ 2+ ΓΚΟΛ             3.75

Παύλος Κουστέρης: Σκοράρουν και οι δύο στο Νιουκάστλ

Κοινή συνισταμένη της Νιουκάστλ και της Κρίσταλ Πάλας αποτελεί η πολύ καλή παρουσία τους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Η Νιούκαστλ μπορεί να έχει μόλις μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, αλλά πήρε βαθμό από τη Σίτι, πήρε βαθμό στην έδρα της Γουλβς και στην τελευταία φάση δεν πήρε βαθμό στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ. Συμπεριλαμβανομένου και του Λιγκ Καπ μετρά τέσσερα σερί G/G.

Η Πάλας πήρε βαθμό κόντρα στη Λίβερπουλ, επικράτησε εύκολα της Αστον Βίλα (3-1), αξιόμαχη παρουσία στην έδρα της Σίτι και ισοπαλία στο τέλος κόντρα στην Μπρέντφορντ. Τέσσερα σερί ματς στην Πρέμιερ ολοκληρώθηκαν στο G/G. Στη θεωρία το ματς αρχίζει από το… 1-1 και επιλέγουμε το G/G.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.00      ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ         G/G        1.85

Γιάννης Πολιάς: Δεν εμπνέει σιγουριά η Τσέλσι

Εξακολουθεί να απογοητεύει εκτός έδρας η Τσέλσι, που μετά το διπλό της πρεμιέρας επί της Εβερτον, έχει δύο ήττες σε Λιντς και Σαουθάμπτον.

Οι Λονδρέζοι υποδέχονται τη συμπολίτισσα, Γουέστ Χαμ, έχοντας μόνο τη νίκη στο μυαλό, την ώρα που τα «σφυριά» δείχνουν να έχουν συνέλθει, παίρνοντας τέσσερις βαθμούς μετά από το ξεκίνημα με 0/3. Καμία αξία στον άσο του 1.50, αξιόλογο, απεναντίας, το αμφίτερμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.00     ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ        G/G        1.81

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News