ΞΑΝΘΗ: Διπλό χτύπημα με φόντο τον πρωταθλητισμό

Ισχυροποιείται το έμψυχο δυναμικό των δευτεραθλητών της περσινής Super League 2 μέσα από τη συνεργασία προπονητή και τεχνικού διευθυντή

Σε ετοιμότητα βρίσκονται στην Ξάνθη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, και σήμερα πραγματοποίησαν άλλες δυο μεταγραφές. Ο λόγος γίνεται για τους Στίβεν Τζόζεφ Μονρόουζ και Ρασίντ Αΐτ-Ατμάν, οι οποίοι ανακοινώθηκαν τη σημερινή ημέρα.

Ο πρώτος είναι Γάλλος μεσοεπιθετικός 31 ετών και αποκτήθηκε για να δώσει εμπειρία αλλά και ποιότητα στο ρόστερ της Ξάνθης, να σημειωθεί πως αγωνίζεται τόσο στα αριστερά όσο και στην κορυφή της επίθεσης.  

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στέφθηκε πρωταθλητής με τη φανέλα της Νέφτσι Μπακού, δεύτερος τίτλος στην καριέρα του  μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Βελγίου με την Γκενκ το 2013. Ήταν διεθνής από την Κ 18 έως και την Ελπίδων της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα με την Γκενκ, την Γκαμπάλα και την Νέφτσι, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα από τη Λανς.

Ο δεύτερος είναι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Γαλλία έχοντας ρίζες από την Αλγερία, αποκτήθηκε για να ενισχύσει τον άξονα της Ξάνθης σε ένα πρωτάθλημα που έρχεται γεμάτο απαιτήσεις.

Ο υψηλόσωμος (1,90) αμυντικός μέσος είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Σπόρτινγκ Χιχόν με την οποία ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος  το 2015. Τενερίφη, Βάασλαντ Μπέβερεν, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Σφάξιεν και Αλ Φουγιαϊράχ οι επόμενες ομάδες του πριν τον ΑΟΞ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News