Ναντ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Τα «καναρίνια» σίγησαν, ο Μέσι και ο Εμπαπέ κελάηδησαν

ΑΠΕ-ΕΡΑ

Η κλάση των Μέσι και Εμπαπέ και η αποβολή του Φάμπιο στο 24′ υπέγραψαν τον περίπατο της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Μποζουάρ» επί της Ναντ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε περίπατο στην έδρα της Ναντ (3-0) με ρεσιτάλ των Μέσι και Εμπαπέ απέναντι στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, που πάλεψε, αλλά έμεινε πολύ νωρίς με δέκα παίκτες.

Ασφαλώς και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα για τη Ναντ, αφού το ματς κρίθηκε από νωρίς και τακτικά δεν έβγαλε στο παιχνίδι τα στοιχεία που θα ήθελε να μελετήσει το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού.

Επεισοδιακό ξεκίνημα, γρήγορο γκολ και αποβολή

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν φανατισμένη ατμόσφαιρα στο «Μποζουάρ» και αρκετά αντικείμενα έφυγαν από την εξέδρα, ένα φαινόμενο, που δυστυχώς απαντάται συχνά τελευταία στα γαλλικά γήπεδα. Το ματς διακόπηκε στο 7′ και ο διαιτητής παρέδωσε δύο αναπτήρες στα χρώματα της… Ναντ, στον παρατηρητή.

Τα «καναρίνια» έπαιξαν πρέσινγκ ψηλά στα πρώτα λεπτά, προσπάθησε για το γκολ, αλλά μια κλασική ενέργεια του Μέσι με την άμυνα κρεμασμένη πάνω του, έβγαλε τον Εμπαπέ σε θέση για γκολ από τα αριστερά και αυτός δεν λάθεψε για το 0-1.

Σαν να μην έφτανε το γκολ, η Ναντ έμεινε και με δέκα παίκτες στο 24′ με τον Φάμπιο να αντικρύζει απ’ ευθείας την κόκκινη κάρτα για χτύπημα ψηλά στο γόνατο του Βιτίνια. Ο Πορτογάλος δεν επέστρεψε ποτέ στο γήπεδο και αντικαταστάθηκε από τον Ρενάτο Σάντσες. Η Παρί προσπάθησε για το 2-0, αλλά ο Λαφόντ ήταν σε καλή μέρα για μια Ναντ, που δεν παραδόθηκε στη μοίρα της, αλλά συνέχισε να παλεύει το παιχνίδι.

Ο Εμπαπέ έκρινε το ματς με δεύτερο γκολ

Η Ναντ έδωσε χώρο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για να μην αδειάσει από δυνάμεις, αλλά έπειτα από μια βαθιά μπαλιά του Βεράτι, ο Μέσι βρήκε και πάλι τον Εμπαπέ για το 2-0 στο 54′.

Ο Παλουά απέτρεψε στο 61′ το χατ-τρικ του Γάλλου επιθετικού  διώχνοντας την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή και ο Γκατιέ έβγαλε τον σκόρερ του μαζί με τον Βεράτι για να περάσει τον Ράμος και τον Νεϊμάρ.

Η πιο ξεκούραστη Παρί φρέσκαρε την ομάδα της και ήρθε και το 3-0 από τον Μέντες στο 68′ κι αφού ο Νεϊμάρ είχε σημαδέψει το δοκάρι σε κενή εστία! Από εκεί και πέρα το ματς έχασε κάθε ενδιαφέρον και έμοιαζε πιο πολύ με φιλικό, παρά με επίσημο παιχνίδι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News