Κριστιάνο Ρονάλντο: Δημοσίευμα «βόμβα» για προφορική συμφωνία με τουρκική ομάδα

ΑΠΕ

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία ετοιμάζεται να κάνει «τη μεταγραφή του αιώνα».

Ενώ όλα έδειχναν ότι το σίριαλ της αποχώρησης του Πορτογάλου σταρ από τους «Κόκκινους Διαβόλους» έλαβε τέλος, ένα δημοσίευμα της «Αjansspor» έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά. Σύμφωνα με το τουρκικό Μέσο, η Φενέρμπαχτσε έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον συμπατριώτη του και προπονητή των Τούρκων, Ζόρζε Ζεσούς να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο πλευρές, καταφέρνοντας να τον πείσει να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του στη Super Lig.

Όπως αναφέρει η «Ajansspor», ο 37χρονος επιθετικός, αποχαιρετά το Μάντσεστερ και την Premier League, με τον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες να έχει προχωρήσει την υπόθεση με τη Φενέρ. Στην Τουρκία, η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

«Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη μεταγραφική «βόμβα» του αιώνα, όχι της χρονιάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα δύο μέρη έχουν προχωρήσει σε προφορική συμφωνία», αναφέρει το δημοσίευμα. Παράλληλα, επικαλείται μία δήλωση του προέδρου της τουρκικής ομάδας, Αλί Κοτς, όπου ισχυρίζεται ότι ο σύλλογος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πορτογάλο σταρ. Η Φενέρμπαχτσε πάντως δεν παίζει στο φετινό Champions League, κάτι που ήταν εξ αρχής βασική προϋπόθεση για τον Ρονάλντο, σε ό,τι αφορά την αναζήτηση νέας ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News