Eurobasket: Γίνεται της... Basket League, κατέθεσαν ένσταση οι Λιθουανοί!

Απίθανα πράγματα με τους διαιτητές του Eurobasket, στα όριά τους ομάδες, προπονητές και παίκτες, ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Γερμανία κατέθεσαν οι Λιθουανοί!
Ακόμη και η δική μας Basket League, η λίγκα των… δεκάδων ενστάσεων και των αναρίθμητων κραυγών για τη διαιτησία, θα ζήλευε τη δόξα του φετινού Ευρωμπάσκετ.
Δεν έχουμε ακόμη ολοκληρώσει την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και οι διαμαρτυρίες για τους διαιτητές κινδυνεύουν να επισκιάσουν ακόμη και τη λάμψη των μεγάλων αστεριών του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Νίκολα Γιόκιτς.
Τελευταία… έκρηξη αυτή των Λιθουανών μετά το τέλος της αναμέτρησης – θρίλερ με τους Γερμανούς (και την τρίτη τους ήττα στη διοργάνωση) με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Κάζις Μακσβίτις, να ενημερώνει ότι κατατέθηκε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα από την Ομοσπονδία της χώρας του.
«Το επίπεδο των παικτών και του παιχνιδιού στο Ευρωμπάσκετ είναι κατά πολύ υψηλότερο από το επίπεδο των διαιτητών. Είμαστε συγκλονισμένοι. Καταθέσαμε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα», ήταν τα λόγια του Λιθουανού προπονητή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Πέθανε ο σπουδαίος αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
