Ολυμπιακός Μεταγραφές: Υψωμένες οι κεραίες για χαφ

Τιεμουέ Μπακαγιόκο

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να σκανάρει την αγορά για αμυντικό μέσα έστω κι αν πια θα τον χρησιμοποιεί μόνο στη Super League

Το ρόστερ του Ολυμπιακού για την Ευρώπη και δη το Europa League στο οποίο συμμετέχει έχει κλείσει από τις 2 Σεπτέμβρη, ωστόσο οι πρωταθλητές της Super League εξακολουθούν να έχουν υψωμένες τις κεραίες τους στη μεταγραφική αγορά.

Να δοθούν βοήθειες στον επιβαρυμένο Εμβιλά

Κι αυτό επειδή, ως γνωστόν, αναζητούσαν και εξακολουθούν να αναζητούν αμυντικό μέσο που θα δώσει βοήθεια στον Γιαν Εμβιλά, έστω κι αν αυτή η βοήθεια θα δίνεται μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις πια. Ο εικονιζόμενος Τιεμουέ Μπακαγιόκο, όνομα που αποκαλύφθηκε από ξένα ΜΜΕ, είναι ένας παίκτης που έκανε θετικό κλικ στους πρωταθλητές αλλά δεν είναι και μια εύκολη περίπτωση.

Εκτός από παίκτης με πανάκριβο συμβόλαιο, διάγει το 2ο έτος του 2ετούς δανεισμού του στη Μίλαν από την Τσέλσι στην οποία και ανήκει. Παρότι οι ροσονέρι ήθελαν να σπάσουν τον δανεισμό, δεν κατέστη δυνατό και ο 28χρονος Γάλλος παρέμεινε στο Μιλάνο.

Έχουν κι άλλους κατά νου

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπακαγιόκο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης τον οποίο έχει κατά νου ο Ολυμπιακός. Στη λίστα βρίσκονται κι άλλοι χαφ με τους οποίους γίνονται συζητήσεις. Βεβαίως οι ερυθρόλευκοι δεν θα πάρουν ένα χαφ απλά για να πάρουν. Αν δεν βρουν κάποιον που να πληροί τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια δεν πρόκειται να αποκτήσουν έναν απλά για να «φορτώσουν» το ρόσερ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News