Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η τιμή που βάζουν στο πωλητήριο οι Γκλέιζερς κι ο πάμπλουτος Ράτκλιφ

ΑΠΕ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Μεγάλη Βρετανία, Τζιμ Ράτκλιφ, ίσως κάποιο ξένο fund από το Ντουμπάι μπορούν να πληρώσουν το ποσό που ζητά η οικογένεια Γκλέιζερ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πουλήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζητά η οικογένεια Γκλέιζερ. Αυτό αναφέρει στην ιστοσελίδα της Βρετανικής Daily Mail.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το ακριβές ποσό με τον οποίο οι Γκλέιζερς είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν την ομάδα είναι 4,3 δις ευρώ.

Η σχετική συζήτηση έχει ανοίξει εδώ και καιρό και βασίζεται στις διαμαρτυρίες των φιλάθλων. Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί στα social media και σχετικό hastag. Το #glazersout αποτελεί στην ουσία την έκφραση ενός κινήματος που επιδιώκει την αποχώρηση της οικογένειας από τη Γιουνάιτεντ.

Ενδιαφερόμενος φέρεται να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Τζιμ Ράτκλιφ είναι αυτός που προσπάθησε ανεπιτυχώς να αποκτήσει την Τσέλσι.

Η Daily Mail θεωρεί πιθανό να ενδιαφερθεί κάποιο ξένο fund από το Ντουμπάι καθώς είναι το μόνο από τα μεγάλα Εμιράτα που δεν έχει αποκτησει ομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News