Live: Η θρυλική παρουσίαση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό

Sportday.gr

Παρακολουθείστε συντροφιά με το sportday.gr όσα συμβαίνουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον τεράστιο Μαρσέλο να φοράει για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και να παρουσιάζεται στους φίλους των «ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τον σπουδαίο Μαρσέλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το sportday.gr ζει κι αυτό λεπτό προς λεπτό μαζί με τους φίλους των πρωταθλητών μια μεγάλη βραδιά! Δείτε εικόνες και βίντεο από τη θρυλική παρουσίαση, με το άρθρο να ανανεώνεται διαρκώς.

21.05 Ο Κριστιάν Καρεμπέ σε δηλώσεις του στην Cosmote TV ευχαριστεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την τεράστια μεταγραφή, την ώρα που ο ίδιος ο Μαρσέλο δεν σταματά να διασκεδάζει με την ψυχή του τη μαγική βραδιά που οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

20.59 Ο Μαρσέλο αποδεικνύει ότι εκτός από τεράστιος ποδοσφαιριστής είναι και απίστευτος σόουμαν! Αυτή τη στιγμή παίρνει καπνογόνο στα χέρια και κάνει βόλτα σε ολόκληρο το γήπεδο!

20.56 Τα καθιερωμένα γκελάκια και… βραζιλιάνικα κολπάκια με την μπάλα στο χορτάρι από τον Βραζιλιάνο ο οποίος χορεύει με τα παιδιά του στους ρυθμούς του «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»!

20.51 «Σας ευχαριστώ όλους για αυτή τη μοναδική υποδοχή», τα πρώτα λόγια του Βραζιλιάνου άσου προς τον κόσμο. «Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα με όλη μου την αφοσίωση. Ειλικρινά όμως πριν ξεκινήσω με την ομάδα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτή την υποδοχή!», τα πρώτα λόγια του Μαρσέλο. «Πάμε Ολυμπιακός» λέει στα ελληνικά και ο κόσμος τραγουδά εκστασιασμένος τον ύμνο της αγαπημένης τους ομάδας!

20.50 Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάει δακρυσμένος και συγκινημένος στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Υποδεχόμαστε έναν θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στον Θρύλο της Ελλάδος», λέει με τρεμάμενη φωνή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού που δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του γι’ αυτή την τεράστια μεταγραφή!

20.49 Είναι κάτι το μοναδικό, κάτι το ανεπανάληπτο αυτό που ζει απόψε το Καραϊσκάκη! Καπνογόνα, βεγγαλικά και στη σέντρα του γηπέδου να υποκλίνεται στον κόσμο του Ολυμπιακού ο τεράστιος Μαρσέλο!

20.48 Ο Μαρσέλο δεν πιστεύει στα μάτια του με αυτό που βλέπει!

20.47 Ο Κριστιάν Καρεμπέ εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο, παίρνει το μικρόφωνο και αρχίζει να τραγουδά… «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό» και καλωσορίζει τον Μαρσέλο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη,. ΣΕΙΣΜΟΣ!

20.44 Η ιαχή «Μαρσέλο, έλα μας έχει πιάσει τρέλα δονεί την ατμόσφαιρα στο Φάληρο, την ώρα που στα μάτριξ του Καραϊσκάκη προβάλλεται ένα ειδικό βίντεο αφιερωμένο στον σπουδαίο Βραζιλιάνο! Ο Μαρσέλο βρίσκεται στην είσοδο των αποδυτηρίων δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και ετοιμάζεται να κάνει την είσοδο του στο γήπεδο!

20.37 Πραγματικά… απίστευτο αυτό που συμβαίνει! Α-ΠΙ-ΣΤΕ-ΥΤΟ! Ο κόσμος στο Καραϊσκάκη αγγίζει, αν δεν έχει ξεπεράσει τις 20.000!

20.35 Πλέον η αγωνία χτυπάει… κόκκινο στο Καραϊσκάκη και όλοι περιμένουν την πιο διάσημη… αφάνα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να κάνει την εμφάνισή της από την είσοδο των αποδυτηρίων!

20.30 H μυθική υποδοχή του Λάγιος Ντέταρι το καλοκαίρι του 1988 αρχίζει να αποκτά… έντονο ανταγωνισμό. Περισσότεροι από 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν γεμίσει το μισό Καραϊσκάκη και η προσέλευση συνεχίζεται!

20.27 Δείτε τις εικόνες από το Καραϊσκάκη όπως μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

20.25 Απίστευτη η προσέλευση του κόσμου του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη υποχρεώνει την ΠΑΕ να ανοίγει τη μία θύρα μετά την άλλη!

20.17 O Μαρσέλο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού λίγο πριν φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα με το νούμερο 12!

20.15 Δείτε τα πρώτα βίντεο των φίλων του Ολυμπιακού από το Καραϊσκάκη με το «ερυθρόλευκο» πάρτι να κατακλύζει και τα social media…

 

20.11 To τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, ο μεγάλος Μαρσέλο φτάνει στο Καραϊσκάκη συνοδευόμενος από την οικογένειά του και τον Κριστιάν Καρεμπέ.

20.10 Tα τρόπαια του Θρύλου του Πειραιά θα συνοδεύσουν τον… θρύλο της Βραζιλίας στην πρώτη του φορά που θα πατήσει το χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

20.05 Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Ολυμπιακού κρατούν τα δικά τους ξεχωριστά μηνύματα για το νέο σούπερ σταρ της ομάδας τους.

19.50 Μία ώρα πριν την έναρξη της παρουσίασης του Μαρσέλο και ήδη η κεντρική εξέδρα στα επίσημα του Καραϊσκάκη έχει αρχίσει να γεμίζει!

19.47 Απίστευτες οι ουρές από νωρίς έξω από το Καραϊσκάκη…

19.45 Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να συρρέουν από νωρίς στο Καραϊσκάκη με τις φανέλες του Μαρσέλο να έχουν φυσικά την τιμητική τους…

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News