Champions League 2022-23: Αυτή «βλέπουν» οι μπουκ νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης

Sportday.gr

Ποια ομάδα έχει τις καλύτερες πιθανότητες να σηκώσει το μεγάλο τρόπαιο, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες

Το Champions League 2022-23 αρχίζει 101 ημέρες μετά τον τελικό του Παρισιού όπου η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 1-0 την Λίβερπουλ. Για τις στοιχηματικές εταιρίες, η «βασίλισσα» δεν είναι το φαβορί για να διατηρήσει τα σκήπτρα της και προβλέπουν να υπάρχει νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ποια είναι αυτή; Η Μάντσεστερ Σίτι. Όπως κάθε σεζόν τα τελευταία τέσσερα χρόνια η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπαίνει στο θεσμό ως το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο. Προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 3,60.

Η απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ ως προς το στοίχημα δεν έχει αλλάξει την άποψη των εταιριών καθώς οι «πολίτες» παραμένουν το νούμερο ένα. Καθώς φαίνεται δεν έχουν παίξει ρόλο και οι αποτυχημένες προσπάθειες τους να κατακτήσουν τον τίτλο.

Δεύτερη στην… λίστα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν των Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι. Η επιθετική της δύναμη και η καλή αρχή της την έχουν φέρει ψηλά και η κατάκτησή της προσφέρεται με απόδοση 6,50.

Την 3η θέση μοιράζονται η Μπάγερν Μονάχου και η Λίβερπουλ με τους bookmakers να τις προσφέρουν στο 7,50. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως το έγκυρο Fivethirtyeight.com που ασχολείται με την στατιστική ανάλυση και δίνει προβλέψεις, εκτιμά ότι η Μπάγερν Μονάχου έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει το Champions League 2022-23 με 20%, έναντι 18% της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται παρακάτω και προσφέρεται στο 10,00. Για τον Κάρλο Αντσελότι είναι καλό που η ομάδα του δεν συγκαταλέγεται εκ νέου στα φαβορί αφού αυτό της αφαιρεί πίεση. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο 15,00, με την Τότεναμ και την Τσέλσι να δίνονται στο 18,00, ενώ το top 10 συμπληρώνουν η Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης που προσφέρονται στο 35,00.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News