Μπεν Στίλερ – Σον Πεν: Η Ρωσία τους απαγορεύει την είσοδο στη χώρα

AMNA/EPA
Και επίσημα το Κρεμλίνο απαγόρευσε την είσοδο του Μπεν Στίλερ και του Σον Πεν στη Ρωσία. Έπειτα από τη στήριξη των δυο διάσημων ηθοποιών στην Ουκρανία, ανακοινώθηκε ολόκληρη λίστα με stars της διεθνούς σοουμπίζ που δεν είναι πια ευπρόσδεκτοι στη χώρα.
Ο Μπεν Στίλερ και και ο Σον Πεν μπαίνουν στη λίστα απαγόρευσης εισόδου στη Ρωσία μετά τις τοποθετήσεις τους υπέρ της Ουκρανίας εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου.
Ως πρεσβευτής καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, ο Μπεν Στίλερ συναντήθηκε με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι τον Ιούνιο.
Με τη σειρά του και ο Σον Πεν βρέθηκε σε ουκρανικό έδαφος για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ για την εισβολή της Ρωσίας.
Δείτε περισσότερα στο okmag.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ο Όσμαν έγινε ΜακΡέι: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα
- Ομπράντοβιτς: «Ξέρω τι πρέπει να διορθώσω»
- ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτικός Ζαφείρης με Μέσι και... Σφακιανάκη
- Super Cup: Η μέρα, η ώρα και το κανάλι του τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ
- Γιούργκεν Κλοπ: Αποθέωσε την Εθνική Ελλάδας - Οι ατάκες του για τον Τσιμίκα
