Στοίχημα: Δεν έχουν εύκολες αποστολές Λίβερπουλ και Μπάγερν

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου

Καλησπέρα και Καλή Τετάρτη σε όλους! Άλλη μια αστεράτη στοιχηματική ημέρα, με πρεμιέρα στη φάση των ομίλων, όπου η αυλαία άνοιξε χθες με υπερθέαμα και γκολ με το «τσουβάλι», για να αποδειχθεί και πάλι γιατί ονομάζεται κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αρχή στις σημερινές μας προτάσεις από το ντέρμπι του 1ου ομίλου ανάμεσα στη Νάπολι και την Λίβερπουλ στο «Νιτέγκο Μαραντόνα». Αήττητοι είναι οι γηπεδούχοι στις πρώτες αγωνιστικές στο Καμπιονάτο, δείχνοντας δυναμική ακόμη και για τον τίτλο.

Αντίθετα, η Λίβερπουλ δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά στην Premier League και ψάχνει ακόμα την αγωνιστική της ταυτότητα. Επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία, με τις δυο ομάδες να φαντάζουν φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση και να θέλουν να ξεκινήσουν θετικά στη διοργάνωση.

Στον 3ο όμιλο «φωτιά» η Ίντερ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου. Αμφίρροπο γκρουπ αφού υπάρχει και η Μπαρτσελόνα. Οι Βαυαροί δίνονται ως φαβορί, αλλά οι «νερατζούρι» θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους. Καλύτερα να ποντάρουμε στα πρώτα 45 λεπτά και στην ισοπαλία στο ημίχρονο, που δίνεται σε άκρως ικανοποιητική τιμή.

22:00 ΝΑΠΟΛΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ       Χ                ( 3.80)

22:00 ΙΝΤΕΡ – ΜΠΑΓΕΡΝ            Χ ΗΜ.           (2.50)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News