Παναθηναϊκός: Σίγουρο το «οχτάρι», ανοιχτό για επιτελικό μέσο

Eurokinissi

Τα πιεστικά χρονικά περιθώρια και η μικρή διαθεσιμότητα στις επιλογές, αναδιαμορφώνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Οχτώ και σήμερα… Τόσες μέρες απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός έχει δύο εκκρεμότητες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Με τα περιθώρια μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου να στενεύουν όλο και περισσότερο.

Όχι μόνο από χρονικής άποψης, αλλά και από τη διαθεσιμότητα των επιλογών. Γιατί πλέον η «δεξαμενή» των διαθέσιμων παικτών αδειάζει και ο Γιοβάνοβιτς θα δυσκολευτεί για να επιλέξει τον εκλεκτό του.

Ειδικά ο Σέρβος, ο οποίος έχει αποδείξει πόση σημασία δίνει στις λεπτομέρειες και πόσο διστακτικός είναι στην έγκριση μιας μεταγραφής. Πάντως, ο Γιοβάνοβιτς αντιλαμβάνεται και εκείνος πως είναι ανέφικτο να συνεχίσει με τους υπάρχοντες μέσους και επείγεται για εναλλακτικές λύσεις.

Μία άλλη παράμετρος είναι η ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή. Ένας ελεύθερος που προέχεται από πολύμηνη απραξία, απορρίπτεται εξ’ αρχής από τον Ιβάν, αφού θα χρειαζόταν πάρα πολύ χρόνο για να επανέρθει. Και ουσιαστικά, ο πρώτος γύρος που φέτος θα τελειώσει στις 13-14 Νοεμβρίου, θα κυλήσει χωρίς τη βοήθεια του νεοαποκτηθέντα.

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για αγορά ή δανεισμό ενός παίκτη. Μόνο εφόσον κάποιος αποδεσμεύτηκε πρόσφατα και είχε πάρει μέρος σε καλοκαιρινή προετοιμασία, θα εξεταστεί από τον Γιοβάνοβιτς.

Εξαιτίας των αντιξοοτήτων που προαναφέρθηκαν, η δεύτερη μεταγραφή του αναπληρωματικού επιτελικού μέσου, τελεί υπό αίρεση. Κοινώς, σίγουρα θα αποκτηθεί ένας box-to-box μέσος, αφού εκεί πολύ απλά τα… κουκιά δεν βγαίνουν.

Για τα «δεκάρια», ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες τους τσεκάρουν τις λίστες τους, για την ώρα δεν έχουν ξεχωρίσει κάποιον και αν δεν ικανοποιηθούν, δεν θα επιμείνουν. Θα το αφήσουν για τον Ιανουάριο και προσωρινά, το κενό θα καλυφθεί από τον Αϊτόρ…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News