Ολυμπιακός Europa League: Θα γίνει ο Ρέτσος... μπαλαντέρ;

Ρέτσος Ανδρούτσος
eurokinissi

Οι πιθανότητες να αγωνιστεί από την αρχή ο Παναγιώτης Ρέτσος απόψε (8/9-22:00) στη Γαλλία στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της πρόκρισης απόψε (22:00) στη Γαλλία φιλοξενούμενος της Ναντ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει άμεσα σε σχέση με τη γαλλική ομάδα.

Ωστόσο ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ζητήματα να λύσει. Πέρα από τις δεδομένες απουσίες του ανέτοιμου Μαρσέλο και του προερχόμενου από τραυματισμό Βρσάλικο, υπάρχει η φρέσκια σημαντική απουσία του Γιαν Εμβιλά από τη μεσαία γραμμή. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Ινμπεόμ Χουάνγκ παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις, δίχως να είναι σαφές αυτή τη στιγμή αν είναι τόσο σημαντικές ώστε να θέσουν σε αμφιβολία τη συμμετοχή του.

Δεξί μπακ, στόπερ αλλά και μέσος

Όπως και να ‘χει υπάρχουν πράγματα που καλείται να «ζυγίσει» ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού. Κάπως έτσι γίνονται και σκέψεις για συμμετοχή έκπληξη, ως… μπαλαντέρ, του Παναγιώτη Ρέτσου. Ενός παίκτη που επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι μετά από πέντε χρόνια στο εξωτερικό και ο Κορμπεράν τον έβαλε ως δεξί μπακ στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με τον Ιωνικό.

Επίσης ο κόουτς των πρωταθλητών γνωρίζει ότι ο Έλληνας παίκτης μπορεί ν’ αγωνιστεί και στον άξονα αν χρειαστεί. Όπως και να ‘χει, αναμένονται με ενδιαφέρον οι τελικές επιλογές του προπονητή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News