Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στην Τουρκία ξανά ο Χασάν

eurokinissi
Ο Αιγύπτιος επιθετικός, Αχμέντ Χασάν, επιστρέφει στο τουρκικό πρωτάθλημα αφού ο Ολυμπιακός συμφώνησε για την παραχώρησή του
Τουρκία πέρυσι, Τουρκία και φέτος. Μόνο που αλλάζει η ομάδα. Για τον Αχμέντ Χασάν ο λόγος, έναν από τους (ουκ ολίγους) παίκτες που βρίσκονται εκτός των βασικών πλάνων του Ολυμπιακού. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αναζήτηση των τελευταίων ημερών, βρέθηκε η ομάδα που ικανοποιεί και τους πρωταθλητές και τον Αιγύπτιο επιθετικό.
Ποιά είναι αυτή; Η Αλάνιασπορ. Ο υψηλόσωμο επιθετικός των ερυθρόλευκων αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι στην Κόνιασπορ ωστόσο παρότι τον ήθελε μόνιμα, δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία. Αν λοιπόν οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών είναι ακριβείς, η Αλάνιασπορ της γειτονικής χώρας είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του και θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν πια για τον Ολυμπιακό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο ζογκλέρ Ζότα Σίλβα
- Γαλλία-Μαρόκο: Αρχίζουν οι προημιτελικοί του Μουντιάλ - Πού θα δείτε τον αγώνα
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από παίκτες που να σκοράρουν
- Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης γύρισε!
- ΑΕΚ: Τέλος στο σίριαλ - Συμφωνία με Γιόβιτς για νέο συμβόλαιο - Πόσα θα παίρνει
