Παναθηναϊκός: Μάλλον μία μεταγραφή και «όχι» στο θρίλερ

Eurokinissi

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινούνται για έναν box-to-box μέσο και θέλουν να αποφύγουν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Να αποφύγουν το θρίλερ της τελευταίας μέρας και να μην φλερτάρουν με ενδεχόμενο λάθος, επιθυμούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με την απόκτηση του box-to-box μέσου. Η μεταγραφική περίοδος λήγει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ο σκοπός της διοίκησης είναι να έχει συμφωνήσει με τον εκλεκτό μέχρι την Τετάρτη.

Με βάση τις ενδείξεις, ο Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στον παίκτη που του αρέσει για τη μεσαία γραμμή και έχει υποδείξει το όνομα του. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ πραγματοποιούν τις πρώτες επαφές, για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη διαπραγμάτευση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πρόκειται για «οχτάρι» που ανήκει σε ομάδα, οπότε ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει για να αγοράσει τα δικαιώματα του. Αν ήταν ελεύθερος, τότε η συμφωνία θα είχε επιτευχθεί ήδη και με μικρότερο βαθμό δυσκολίας.

Εκ των πραγμάτων, οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς στην παρούσα φάση είναι συγκεκριμένες. Ο Σέρβος χρειάζεται οπωσδήποτε έναν κεντρικό χαφ, για να αναβαθμίσει ποιοτικά τον «άξονα», αλλά και να έχει επαρκείς λύσεις.

Αναμφίβολα, με τέσσερις μέσους και άλλους δύο μπαλαντέρ (Μπερνάρ και Αϊτόρ), η κατάσταση δεν είναι ιδανική. Ωστόσο, στην παρούσα φάση προκρίνεται μία μεταγραφή και όχι δεύτερη, αφού για το «10» ο Γιοβάνοβιτς μοιάζει να μην έχει εντοπίσει κάποια αξιόλογη περίπτωση.

Δεν αποκλείεται τα δεδομένα να ανατραπούν, αν στον Γιοβάνοβιτς προταθεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Αλλά αυτό θα φανεί επί του πεδίου και σήμερα, ο Ιβάν δεν έχει ξεχωρίσει έναν επιτελικό χαφ που να τον καλύπτει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News