Στοίχημα: Γκολ στη Μαδρίτη

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος του Σαββάτου (10/9).

Η 5η αγωνιστική της La Liga βρίσκεται σε πρώτο πλάνο απόψε καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Θέλτα στο «Civitas Metropolitano» σε ματς με πλούσιες στοιχηματικές επιλογές.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αρχίσει με σκαμπανεβάσματα τη σεζόν. Σε τέσσερις αγωνιστικές έχει δύο νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία, ενώ με εξαίρεση την πρεμιέρα όπου νίκησε με 3-0 τη Χετάφε σε κανένα άλλο παιχνίδι της δεν έπαιξε καλά.

Σ’ αυτό συμπεριλαμβάνεται και η πρεμιέρα της για το Champions League όπου δυσκολεύτηκε πολύ για να επικρατήσει με 2-1 της Πόρτο και βελτιώθηκε μονάχα αφού η αντίπαλός της έμεινε με δέκα παίκτες.

Σε αυτά τα δεδομένα προστίθενται τώρα το ότι ακολουθεί κρίσιμο ματς με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και την επόμενη εβδομάδα έχει ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε ο Ντιέγκο Σιμεόνε απόψε αναμένεται να κάνει ροτέισον και να ξεκουράσει βασικούς παίκτες. Δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να είναι κι ο βασικός τερματοφύλακας Γιάν Όμπλακ που νιώθει ενοχλήσεις.

Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σίγουρα θα επηρεαζόταν η άμυνα που είναι ούτως ή άλλως ευάλωτη. Σε πέντε επίσημα παιχνίδια, η Ατλέτικο Μαδρίτης κράτησε το μηδέν μονάχα σε δύο φορές κι αυτές κόντρα στις πιο αδύναμες ομάδες που αντιμετώπισε (Χετάφε, Βαλένθια, ενώ βρήκαν δίχτυα, Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Πόρτο).

Η Θέλτα, από τη μεριά της, θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο πιστεύοντας στις δυνατότητές της καθώς ο Ιάγο Άσπας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Γαλιθιάνοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες (1-0 την Τζιρόνα εκτός έδρας και 3-0 την Κάντιθ εντός έδρας) με πολύ καλές εμφανίσεις. Κι αυτό θα βοηθήσει να γίνει ένα ανοικτό ματς.

 22.00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα       Over 2,5            (2,15)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News