ΤΟΚΙΟ 2020: Σε κακή μέρα και εκτός τελικού η Παπαχρήστου στο τριπλούν
Δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου. Με επίδοση 12.23 έμεινε πολύ χαμηλά και μακριά από το 14.40 που ήταν το όριο πρόκρισης.
Πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό εμφανίστηκε η Βούλα Παπαχρήστου στον προκριματικό του τριπλούν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε εκτός τελικού με καλύτερο άλμα στα 12.23 και δύο άκυρα και κατέλαβε την 32η θέση στο σύνολο 34 αθλητριών
Με άπνοια στο στάδιο, η Παπαχρήστου ξεκίνησε με άκυρο άλμα, κάτι που δεν τη βοήθησε καθόλου για τη συνέχεια. Στη δεύτερη προσπάθεια δεν της βγήκε ο βηματισμός και δεν κατάφερε να προσγειωθεί σωστά, εξού και η χαμηλή επίδοσή της, μακριά από το καλύτερο φετινό της που ήταν το 14.25.
Η τελευταία της προσπάθεια ήταν επίσης άκυρη, έτσι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 και 8η στην προηγούμενη Ολυμπιάδα του Ρίο, έμεινε εκτός τελικού.
Με την καλύτερη επίδοση στον τελικό πέρασε η Γιούλιμαρ Ρόχας, ασημένια στο Ρίο, που έκανε με την πρώτη 14.77. Μεγάλες επιδόσεις και από τις Λαφόντ και Μαμόνα με 14.60 και 14.54 αντίστοιχα, ενώ η σπουδαία Κατρίν Ιμπαργκουέν, κινδύνεψε να μείνει εκτός, έκανε την καλύτερη φετινή της επίδοση στο τρίτο άλμα και με 14.37 πήρε την πρόκριση. Εκτός τελικού έμειναν μεταξύ άλλων και η χρυσή Ολυμπιαονίκης του Λονδίνου, η Καζάκα Όλγα Ριπάκοβα στα 36 της χρόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
