Viral: «Δολοφονικό τάκλιν» στο Μετς - Γκινγκάμπ - Διακοπή λόγω «ντου» οπαδού και οργή Μπόλονι

twitter

Ροντέο το Μετς – Γκινγκάμπ στη Ligue 2 της Γαλλίας, που διεκόπη προσωρινά λόγω εισβολής οπαδού και απειλών στον διαιτητή. Το 3-1 έγινε 3-6, ο μέσος της Μετς, Nτάνλεϊ Τζιν Ζακ, έκανε ένα «δολοφονικό» τάκλιν που έγινε viral και ο Λάζλο Μπόλονι έγινε έξαλλος με τα σφυρίγματα κατά της ομάδας του.

Απίστευτα πράγματα έγιναν στον αγώνα της Μετς του Λάζλο Μπόλονι κόντρα στην Γκινγκάμπ για το πρωτάθλημα της Ligue 2 στη Γαλλία. Στην αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική, οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα με 3-1 στο ημίχρονο, αλλά δέχτηκαν 5 γκολ στο δεύτερο μέρος και ενώ έμειναν με 8 παίκτες. Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά καθώς οπαδός της Μετς απείλησε το διαιτητή Πιερ Γκαλούστ, μετά την τρίτη αποβολή στο 3-3.

Αυτή προήλθε, όταν ο Nτάνλεϊ Τζιν Ζακ  έκανε ένα «δολοφονικό» τάκλιν με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους παίκτες των φιλοξενούμενων. Ο μέσος από την Αϊτή έπεσε και με τα δύο πόδια πάνω στον Τριστάν Μουγιουμπά, με τον Γάλλο αμυντικό χαφ να σπαράζει από τους πόνους και τους συμπαίκτες του να ζητούν το λόγο από τον παίκτη της Μετς.

Ο ρέφερι υπέδειξε δυο πέναλτι, ενώ απέβαλλε τρεις παίκτες της Μετς.  Μετά και την κόκκινη στον Ζακ στο 56′, οπαδός εισέβαλλε στο γήπεδο και τον απείλησε με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης. Έξαλλος ήταν και ο προπονητής των γηπεδούχων, Λάζλο Μπόλονι, που τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς: «Ο διαιτητής προφανώς μας έκανε να χάσουμε τον αγώνα. Έκανε το σόου του. Πολύ αμφισβητήσιμο το πρώτο πέναλτι, η κίτρινη κάρτα του Κουγιατέ επίσης. Είναι ήδη διαιτητής της Ligue 1, αλλά θεέ μου! H κόκκινη στον  Ουκίντζα ήταν το αποκορύφωμα!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News