Στοίχημα: Λίβερπουλ από ημίχρονο

AMNA/EPA

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τρίτης (13/9).

Το Champions League επιστρέφει απόψε και το κουπόνι του στοιχήματος είναι γεμάτο με σπουδαίες αναμετρήσεις και συναρπαστικές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο «Άνφιλντ» όπου η Λίβερπουλ φιλοξενεί τον Άγιαξ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ του Champions League. Οι «κόκκινοι» προέρχονται από τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Νάπολι στην πρώτη αγωνιστική.

Δίχως αμφιβολία ήταν η χειρότερή της εμφάνιση στην τρέχουσα σεζόν και μια από τις χειρότερες τα τελευταία χρόνια. Η μίνι-διακοπή της Premier League λόγω του πένθους για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ έδωσε στον Γιούργκεν Κλοπ και στους παίκτες του την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στα προβλήματα της ομάδας.

«Πρέπει να βρούμε εκ νέου τους εαυτούς μας», τόνισε ο Γερμανός μετά το ματς με τη Νάπολι και το παιχνίδι με τον Άγιαξ είναι η ευκαιρία να το δείξουν. Το θετικό για την Λίβερπουλ είναι πως ο Άγιαξ παίζει με τρόπο που της ταιριάζει… γάντι.

Δεν κλείνεται, θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια. Αυτό σημαίνει ότι οι «κόκκινοι» δεν θα χρειαστεί να παίξουν σετ παιχνίδι – όπου έχουν τεράστιο πρόβλημα αυτή τη σεζόν – και θα βρουν χώρους. Επίσης, οι αμυντικοί του Άγιαξ υπό ασφυκτική πίεση είναι επιρρεπείς στο λάθος.

Υπό αυτό το πρίσμα, περιμένω νίκη της Λίβερπουλ και μάλιστα να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών από το πρώτο μέρος κιόλας.

22:00 Λίβερπουλ-Άγιαξ      1/1          (2,30)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News