Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς «έκαψε» την αγορά των ελεύθερων

Eurokinissi

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τσέκαρε όλους τους διαθέσιμους μέσους στο μεταγραφικό παζάρι και δεν ικανοποιήθηκε από κάποιον.

Ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού καταβάλλουν την ύστατη προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ. Με το ενδεχόμενο να μην έρθει νέος παίκτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης» να συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες.

Οι συζητήσεις των «πράσινων» με τον Γιάκομπ Κρίστενσεν και τον Τζόναθαν Οσόριο δεν φαίνεται πως θα ευοδωθούν και πλέον οι διαθέσιμες επιλογές είναι ελάχιστες. Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, στα γραφεία της ΠΑΕ δεν υπήρχε κινητικότητα για κάποια προχωρημένη περίπτωση.

Πάντως, στο συγκεκριμένο τάιμινγκ η θεωρητικά πιο προσβάσιμη «δεξαμενή» παικτών για τον Γιοβάνοβιτς, έχει απορριφθεί. Ο κατάλογος με τους ελεύθερους δεν εξετάζεται άλλο από τον Σέρβο προπονητή, αφού δεν εντόπισε κάποιον μέσο που να τον καλύπτει.

Εξαρχής, η βασική προϋπόθεση που είχε θέσει ο Ιβάν για τους ποδοσφαιριστές χωρίς συμβόλαιο, είναι να έχουν υψηλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Κοινώς, να έχουν αποδεσμευτεί σχετικά πρόσφατα από τις ομάδες τους.

Ωστόσο, εκείνοι που πληρούν αυτή την παράμετρο, δεν έχουν τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Γιοβάνοβιτς. Ο Ιβάν και οι συνεργάτες του τσέκαραν ξανά και ξανά τους παίκτες και δεν ικανοποιήθηκαν από κανέναν. Με την αγορά των ελεύθερων να παραπέμπει στις… καλένδες.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News