Στοίχημα: Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε φόρμα και όλα της... βγαίνουν

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τετάρτης (14/9).

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Λειψία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με στόχο να κάνει το δύο στα δύο και να μπει σε… τροχιά πρόκρισης στους «16».

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εντυπωσιάζει με την εκκίνησή της μέχρι στιγμής. Μετράει επτά νίκες σε ισάριθμες επίσημες αναμετρήσεις και μπορεί η άμυνά της να δέχεται γκολ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η επιθετική αποτελεσματικότητά της κάνει τη διαφορά. Κι αυτό παρά την απουσία του Καρίμ Μπενζεμά το τελευταίο διάστημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόλις σε δύο από τα επτά παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα κράτησε το μηδέν στην εστία της. Αμφότερα ήταν τα… ευρωπαϊκά. Στο 2-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του UEFA Super Cup και στο 3-0 επί της Σέλτικ στην πρεμιέρα της στο Champions League 2022-23.

Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει και πως το επίπεδο συγκέντρωσης στην Ευρώπη είναι διαφορετικό απ’ αυτό που έχει στην La Liga. Κάτι που φάνηκε άλλωστε και στην τελευταία της επιτυχία, το 4-1 κόντρα στη Μαγιόρκα όπου βρέθηκε να χάνει και έκανε την ανατροπή.

Απέναντί της θα παραταχθεί η Λειψία. Μια ομάδα που άρχισε πολύ άσχημα τη σεζόν και άλλαξε προπονητή με τον Μάρκο Ρόζε να διαδέχεται τον Ντομένικο Τεντέσκο.

Μπορεί να προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της Ντόρτμουντ για την Bundesliga, αλλά ακόμη ο νέος προπονητής και οι παίκτες του βρίσκονται σε φάση… αναγνώρισης και προσπαθούν να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Γι’ αυτό και πηγαίνω στην επιλογή του άσου που προσφέρεται σε τιμές γύρω στο 1,60.

22:00        Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία    1           (1,61)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News