Ολυμπιακός μεταγραφές: Πέρασε τα ιατρικά ο Χάμες, ανακοινώνεται η δεύτερη βόμβα μεγατόνων!

Sportday.gr

Ο Χάμες Ροντρίγκες ολοκλήρωσε επιτυχώς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τις ιατρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό και αναμένεται να ανακοινωθεί.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει, κατά πως φαίνεται, για την ολοκλήρωση της δεύτερης φετινής μεταγραφικής «βόμβας» του Ολυμπιακού, του Χάμες Ροντρίγκες, που θα στοιχίσει τρελά λεφτά στους πρωταθλητές και προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 31χρονος Κολομβιανός ολοκλήρωσε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας και σύντομα θα ανακοινωθεί επισήμως.

Το… ψηστήρι του Μαρσέλο

Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα και (αρχικά) υπό άκρα μυστικότητα όπως συμβαίνει σε τόσο δύσκολα και μεγάλα deal. Οι ερυθρόλευκοι έφεραν στην Ελλάδα δίχως να ενημερώσουν τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο ήταν σε επαφές αρκετό καιρό. Στο… ψηστήρι συμμετείχε και ο Μαρσέλο με τον οποίο, ως γνωστόν, συνυπήρξαν ως συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Χάμες, που ούτως ή άλλως έψαχνε έξοδο… διαφυγής από το Κατάρ και την Αλ Ραγιάν στην οποία μετακόμισε πριν από ένα χρόνο αλλά δεν τα βρήκε όπως ήλπιζε, είδε με θετικό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού στην αρχική προσέγγιση.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News