Παναθηναϊκός: Μένει η ανακοίνωση για Τσοκάι και Τρουγιέ

nklokomotiva.hr

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις συμφωνίες με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και τη Νις για τις μεταγραφές των Τσοκάι και Τρουγιέ.

Με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο τελευταίο 48ωρο, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έκλεισαν δύο μεταγραφές πριν από τη λήξη της προθεσμίας, απόψε τα μεσάνυχτα. Δεν ήταν εύκολο, αφού έπρεπε να επισπεύσουν τις συζητήσεις και να ξεπεράσουν σύντομα τις διαφωνίες που προέκυψαν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για την αγορά του Ενίς Τσοκάι, καθώς και με τη Νις για την απόκτηση του Αλέξις Τρουγιέ. Με τους δύο ποδοσφαιριστές, επίσης έχει επιτευχθεί συμφωνία για τα συμβόλαια τους.

Οι «πράσινοι» έχουν ανταλλάξει ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα έγγραφα με τις ομάδες και τους παίκτες. αφού δεν υπήρχε χρόνος για να περιμένουν την άφιξη τους στην Αθήνα.

Πρακτικά, το μόνο που απομένει για την επισημοποίηση της ένταξης του Αλβανού μέσου και του Γάλλου χαφ στο Τριφύλλι, είναι οι ιατρικές εξετάσεις. Με τους σχετικούς όρους να έχουν προβλεφθεί στις συμφωνίες με τους δύο παίκτες.

Ο Τσοκάι και ο Τρουγιέ αναμένονται στην πρωτεύουσα στις επόμενες μέρες και δεν υπολογίζονται για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, θα δουλέψουν υπό τον Γιοβάνοβιτς στη δεκαπενθήμερη διακοπή και θα είναι έτοιμοι για το ταξίδι στην Τούμπα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News