Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Γύρισε στο σπίτι, δεν γύρισε ο τροχός

Eurokinissi

Ο Λεβαδειακός γύρισε στο σπίτι του, δεν γύρισε όμως ο τροχός. Έτσι έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική της Super League

Τόσο ο Λεβαδειακός όσο και ο Αστέρας Τρίπολης αγνοούσαν τη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Λεβαδειακός πόνταρε στην επιστροφή του στο γήπεδό του για να πάρει το πρώτο τρίποντο. Ούτε αυτή όμως έφτανε…

Ο Λεβαδειακός χρειάστηκε λίγη ώρα για να γνωριστεί με το νέο του… σπίτι. Μετά το 20ο λεπτό όμως πήρε τον έλεγχο του αγώνα και μετά το μισάωρο έκανε τις πρώτες ευκαιρίες για γκολ με πρωταγωνιστή τον Καζέγκα Λούα Λούα.

Στο 34΄ ο Λούα Λούα προκάλεσε ρήγμα στην άμυνα αλλά  ο Δούμτσιος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40΄ πάλι ο  Λούα Λούα έφυγε στην αντεπίθεση και τροφοδότησε τον Δούμτσιο που απέφυγε τον Παπαδόπουλο αλλά έφυγε πολύ πλάγια και δεν μπόρεσε να δει εστία.

Βλέποντας ότι η ομάδα του χρειαζόταν φρεσκάρισμα ο Ηρακλής Μεταξάς προχώρησε σε δύο αλλαγές στην έναρξη του δευτέρου μέρους. Έβαλε Μπαρτόλο και Γκαρντάβσκι  αντί των Ντομίνγκεθ και Ριέρα. Όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ.

Φάση από τον αγώνα Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης

Με σκόρερ τους στόπερ

Ο Μουτίνιο εκτέλεσε  φάουλ και ο στόπερ Λιάγκας που είχε προωθηθεί, με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο κάνοντας το 1-0.

Όμως οι γηπεδούχοι δεν χάρηκαν για πολύ την επιτυχία τους. Στο 54΄ από κόρνερ του Μπερτόγλιο και φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Μάρκοβιτς ο προωθημένος Καστάνιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Oι παίκτες του Λεβαδειακού σάστισαν και μέχρι να συνέλθουν ο Αστέρας παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του Μπαρτόλο στο 63΄ έστειλε την  μπάλα λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 85′ σε ανατροπή του Μπαρτόλο από τον Κωνσταντινίδη. Όμως ο διαιτητής Περράκης άλλαξε την απόφασή του μετά από παρέμβαση του VAR κι έδωσε φάουλ εκτός περιοχής που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News