Άρσεναλ: Το συγκινητικό... σπρώξιμο του Ράμσντεϊλ στον 15χρονο Νουανέρι, που έγραψε ιστορία

twitter/@Arsenal

Η Άρσεναλ πήρε τη νίκη στην έδρα της Μπρέντφορντ (0-3), επέστρεψε στην κορυφή της Premier League και ο Άαρον Ράμστντεϊλ φρόντισε ώστε να αποθεωθεί από τους φιλάθλους ο 15χρονος Νουανέρι, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Η Άρσεναλ με μία επιβλητική εμφάνιση, πήρε σημαντική νίκη επί της Μπρέντφορντ στο «Gtech Community Stadium» με 3-0 και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Στον αγώνα για την 7η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος γράφτηκε ιστορία, καθώς ο 15χρονος Ίθαν Νουανέρι, πέρασε ως αλλαγή στο ματς και έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που έχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του Νησιού.

Ο ηλικίας 15 ετών και 181 ημερών μεσοεπιθετικός, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις, στη θέση του Φάμπιο Βιέιρα. Το ρεκόρ διατηρούσε ο Χάρβεϊ Έλιοτ (16 ετών και 30 ημερών).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα αποθεώθηκαν από τους φίλους της Άρσεναλ που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ο τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων», Άαρον Ράμσντεϊλ, έσπρωξε τον Νουανέρι προς το μέρος τους, ώστε να λάβει το χειροκρότημά τους. Μία κίνηση, για την οποία του απένειμαν τα εύσημα στα social media.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News