Κώστας Τσιμίκας: Οι οπαδοί της Λίβερπουλ καλύτεροι από τους ABBA και η ιστορία του «Greek Scouser»

Twitter (@LFC)

Απολαυστικός Κώστας Τσιμίκας εξήγησε πώς απέκτησε το παρατσούκλι «Greek Scouser» και συνέκρινε τους ABBA στο «Gimme Gimme Gimme» με τους φίλους της Λίβερπουλ στο «Tsimi, Tsimi, Tsimi».

Ο Κώστας Τσιμίκας αποκάλυψε πώς απέκτησε το παρατσούκλι «Greek Scouser» στη Λίβερπουλ.

Μίλησε στο Match Program των «reds» και είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν με τον φίλο μου τον προπονητή φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο του γηπέδου και μου λέει κάποια στιγμή: “Εσύ είσαι ο Έλληνας scouser”. Μου άρεσε πολύ αυτό που είπε, για να είμαι ειλικρινής.

Για αυτό το δημοσίευσα στο Instagram και μετά από αυτό έγινε το παρατσούκλι μου. Αυτόματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Αλλά ακόμα δεν το έχω ακούσει πραγματικά στο γήπεδο, οπότε ανυπομονώ να το ακούσω από τους οπαδούς μέσα στο Άνφιλντ!».

Αναφέρθηκε και στο τραγούδι-σύνθημα των φίλων της Λίβερπουλ, το περιβόητο πια: «Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas το διαβατήριό του λέει ότι είναι Έλληνας αλλά ξέρουμε ότι είναι ο Scouse!».

Μάλιστα δεν δίστασε να το συγκρίνει με το τραγούδι των ABBA, «Gimme Gimme Gimme», στου οποίου τη μελωδία προσάρμοσαν τους στίχους οι φίλοι της Λίβερπουλ: «Νομίζω ότι το “Tsimi, Tsimi, Tsimi” είναι καλύτερο από το πρωτότυπο τραγούδι! Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και αυτό κάνει τον χρόνο μου εδώ στο Λίβερπουλ πιο ξεχωριστό».

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στις καλύτερες στιγμές που έχει βιώσει στη Λίβερπουλ: «Οι καλύτερες για μένα μέχρι στιγμής είναι όταν κερδίσαμε το Carabao Cup και το FA Cup. Για μένα προσωπικά, ήταν το πέναλτι που σκόραρα στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ.

Πήγα στους οπαδούς μας και πανηγυρίσαμε το τρόπαιο μαζί γιατί κάθε οπαδός και κάθε παίκτης το ήθελε τόσο πολύ. Ήμουν πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο και ελπίζω στο μέλλον να πανηγυρίσουμε περισσότερα τρόπαια μαζί και θα έχω ακόμα καλύτερες αναμνήσεις από αυτά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News