ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ B.C.: Ανέλαβε κι επισήμως τα ηνία του πάγκου ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς

Ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς ανέλαβε για τα επόμενα τρία χρόνια τα ηνία του πάγκου της Φενέρμπαχτσε.

Ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς είναι με κάθε επισημότητα ο νέος κουμανταδόρος της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε, καθώς ο τουρκικός σύλλογος επισημοποίησε το Σάββατο (31/07) τη συμφωνία του με τον Σέρβο τεχνικό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι ιθύνοντες του τουρκικού κλαμπ, αφού «ζύγισαν» όλες τις παραμέτρους μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Ιγκόρ Κοκόσκοφ για τους Ντάλας Μάβερικς, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο 54χρονος Σέρβος τεχνικός αποτελεί την καλύτερη εφικτή επιλογή για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας και ως εκ τούτου προχώρησαν την υπόθεση μέχρι και την οριστική σύναψη συμφωνίας για συνεργασία.

Ο πολύπειρος προπονητής πέρασε τις προηγούμενες δυόμισι σεζόν στον πάγκο της Βίρτους Μπολόνια, την οποία την περασμένη σεζόν οδήγησε στο πρώτο της πρωτάθλημα Ιταλίας μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Φυσικά, έχει στο βιογραφικό του και μία θητεία στην Ελλάδα, καθώς η σεζόν 2015-16 τον είχε βρει στον πάγκο του Παναθηναϊκού (κατακτώντας μαζί του το κύπελλο Ελλάδας). Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αυτή είναι η έκτη συνολικά προπονητική του δουλειά σε συλλογικό επίπεδο μετά από εκείνες σε Ολίμπια Μιλάνο, Μπενετόν Τρεβίζο, Παναθηναϊκό, Μπάγερν Μονάχου και Βίρτους Μπολόνια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News