Στοίχημα: Πληρώνουν οι Φινλανδικές ισοπαλίες

Δυο ισοπαλίες που αξίζουν το ποντάρισμα είναι οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου στα σημερινά ματς της Φινλανδικής Veikkausliiga

Καλησπέρα και καλή Τετάρτη σε όλους! Μετά τους αγώνες των Εθνικών ομάδων και το γλυκό φινάλε του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος , με τη νίκη επί της Βορείου Ιρλανδίας που συνοδεύτηκε από την πιο καλή της εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα.

Αρχή στις σημερινές μας επιλογές από το Φινλανδικό πρωτάθλημα της Veikkausliiga και την αναμέτρηση Σεϊναγιοέν – Κουόπιο. Play off για τον τίτλο, με τους γηπεδούχους να μην έχουν ουσιαστικά κίνητρο και στόχο. Ωστόσο είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια εντός έδρας, ενώ έχουν ηττηθεί συνολικά μόλις δυο φορές. Η Κουόπιο προέρχεται από τη δεύτερη σερί κατάκτηση του Κυπέλλου Φινλανδίας.

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι πέντε πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ελσίνκι, αλλά έχει εξασφαλίσει την έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιλογή θα είναι η ισοπαλία.

Στα Play out του υποβιβασμού και στο ματς Μάριεχαμν – Ούλου θα προτείνουμε και εδώ την ισοπαλία. Οι δυο αντίπαλοι είναι στις πρώτες θέσεις και συνεχίζουν αδιάφοροι. Η Ούλου είναι στην κορυφή του γκρουπ σε απόσταση έξι βαθμών από την Μάριεχαμν και είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

18:00 ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΚΟΥΟΠΙΟ         Χ        (3.40)

18:30 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΟΥΛΟΥ       Χ        (3.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News