Τουρκία: Οπαδοί της Φενερμπαχτσέ έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας με καπνογόνα και έναν... μπαλτά!

Οπαδοί της Φενερμπαχτσέ… επισκέφτηκαν το γήπεδο της Μπεσίκτας κρατώντας καπνογόνα κι ένα μπαλτά, λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι για το τουρκικό πρωτάθλημα!
Απίστευτα πράγματα στην Τουρκία, λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι της Μπεσίκτας με την Φενερμπαχτσέ (2/10, 20:00). Οπαδοί των «καναρινιών» έκαναν… επίσκεψη το βράδυ της Τετάρτης (28/9) στο γήπεδο των «Αετών», κουβαλώντας καπνογόνα και προκαλώντας φασαρίες, ενώ ένας εξ αυτών είχε μαζί του κι έναν μπαλτά!
Fenerbahçe tribünü derbi öncesi Beşiktaş'da 29.09.2022 pic.twitter.com/nEm2oskDID
— Defend Ultras (@DefendUltras) September 29, 2022
Λίγες ώρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι για το τουρκικό πρωτάθλημα, τις δύο ομάδες της Κωνσταντινούπολης χωρίζει ένας βαθμός, με την Μπεσίκτας να βρίσκεται στην 4η θέση της Super Lig (14) και την Φενέρ στην 6η (13).
Όπως φαίνεται από τα βίντεο που διέρρευσαν μέσω των social media, οι οπαδοί της Μπεσίκτας επιτέθηκαν στους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ που βρέθηκαν μπροστά στο Vodafone Park και επικράτησε χάος.
Beşiktaş taraftarı, Vodafone Park önüne gelen Fenerbahçe taraftarına saldırdı. 2 arabaya el konulduğu iddia ediliyor. 👀 pic.twitter.com/qwnZTFpD9m
— Turkish Ultras (@UltrasTurkish) September 28, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
