ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Συμφώνησε με τον αντί-Γκρίλις
Η Άστον Βίλα βρήκε στο πρόσωπο του Λέον Μπέιλι, τον αντικαταστάτη του Τζακ Γκρίλις, συμφωνώντας με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτησή του.
Πλέον δεν είναι κρυφό πως ο Τζακ Γκρίλις είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν καταθέσει μία δελεαστική πρόταση, με τους «Χωριάτες» να μοιάζει αδύνατο να αρνηθούν.
Την παραπάνω φήμη επιβεβαιώνει η συμφωνία με τον εξτρέμ τη Μπάγερν Λεβερκούζεν, Λέον Μπέιλι, παίκτης ο οποίος προορίζεται για τη θέση του Γκρίλις. Η Άστον Βίλα, όπως γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, πως συμφώνησε για τη μεταγραφή του Τζαμαϊκανού παίκτη.
Το ποσό που δαπανήθηκε για την μεταγραφή είναι 35 εκατομμύρια ευρώ.
Aston Villa and Bayer Leverkusen have reached an agreement for the transfer of Leon Bailey subject to the player completing a medical and finalising personal terms.
— Aston Villa (@AVFCOfficial) July 31, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
