Ολυμπιακός: «Καμπάνα» ενός μήνα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο

EUROKINISSI
Με ένα μήνα απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια τιμωρήθηκε ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Με… ποινή ξεκίνησε η θητεία του Αβράαμ Παπαδόπουλου στο πόστο του γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού. Ο παλαίμαχος – πλέον – διεθνής άσσος τιμωρήθηκε με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια, καθώς κρίθηκε ένοχος για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον παράγοντα των πρωταθλητών για απώθηση διαιτητή (βάσει των αναγραφόμενων στο φύλλο αγώνος) ενώ του επέβαλλε επιπλέον πρόστιμο 5.000€.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
