TRANSFER UPDATE: Τότε έρχεται ο Ονιεκούρου στην Ελλάδα

Ο Χένρι Ονιεκούρου αναμένεται στη χώρα μας για ιατρικά, εργομετρικά και υπογραφές με τον Ολυμπιακό.

Είναι πλέον γεγονός! Έχουμε και ακριβή μέρα αλλά και ώρα άφιξης του Χένρι Ονιεκούρου στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες ασφαλείς πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι περιμένουν τον Νιγηριανό εξτρέμ στο «Ελ.Βενιζέλος» την Κυριακή στις 08:50 με πτήση από Κωνσταντινούπολη…

Αφού μετέβη στην πατρίδα του για να παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία της μητέρας του που απεβίωσε πριν από μήνες αλλά για λόγους ασφαλείας (σ.σ.: υπάρχει εμφύλιος εκεί) δεν ήταν δυνατό να ταξιδέψει και είχε μείνει αυτή η… εκκρεμότητα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πήρε το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Μετά την άφιξή του θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και ύστερα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλήτες και θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν όντως είναι σε καλή κατάσταση και όλα κυλήσουν γρήγορα, να… τρυπώσει στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας εν όψει των δύο αγώνων με την Λουντογκόρετς για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Ως γνωστόν, έχει δηλωθεί ήδη η λίστα αλλά υπάρχει περιθώριο για δύο αλλαγές ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα του 1ου ματς. Προφανώς δεν θα υπολογίζεται για το 1ο ματς που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στο Γ.Καραϊσκάκης αλλά στη ρεβάνς που θα γίνει μια βδομάδα μετά στη Βουλγαρία.

Ο Ονιεκούρου, αν επιβεβαιωθούν οι πιο φρέσκες πληροφορίες, δεν θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Μονακό αλλά με κανονική μεταγραφή που θα στοιχίσει 5 εκατ.ευρώ στους πρωταθλητές Ελλάδας ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα καρπωθεί ένα συμβόλαιο κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ καθαρά συν μπόνους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News