ΑΕΚ: Η πρώτη ενδεκάδα στην «Αγιά Σοφιά»

Eurokinissi
Δείτε ποιοι είναι οι έντεκα παίκτες της ΑΕΚ που θα αγωνιστούν πρώτοι στην «Αγιά Σοφιά» και θα γράψουν ιστορία τη βραδιά που η «Ένωση» θα αγωνιστεί ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 ολόκληρα χρόνια!
Ιστορική μέρα η σημερινή (3/10) καθώς επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια και δίνει το πρώτο της παιχνίδι με τον Ιωνικό στο νέο της γήπεδο OPAP Arena.
Τυχεροί οι ποδοσφαιριστές που θα γραφτούν στην ιστορία μπαίνοντας πρώτοι στο νέο γήπεδο. Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστή την 11αδα.
Ο Αργεντινός προχώρησε σε δύο αλλαγές, με τους Μουκουντί και Μοχαμάντι να ξεκινούν βασικοί.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ:
Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Μοχαμάντι, Πινέδα, Σιμάνσκι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Αραούχο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
