Στοίχημα: «Μπλόκο» Μπενφίκα σε Παρί

ΑΜΝΑ/ΕΡΑ
Ο Σπύρος Νάσιος προτείνει την ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Παρί Σεν Ζερμέν
Στον 8ο όμιλο και στο ντέρμπι των πρωτοπόρων η Μπενφίκα υποδέχεται στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας την Παρί Σεν Ζερμέν. Ισόβαθμοι στην κορυφή του γκρουπ οι δυο αντίπαλοι, έχοντας το απόλυτο στις δυο πρώτες αγωνιστικές.
Η Παρί είναι φυσικά το φαβορί, αλλά οι Πορτογάλοι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης.
Σε 14 ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν η Μπενφίκα μετράει δεκατρείς νίκες και μια ισοπαλία, ενώ η Παρί έχει έντεκα νίκες και μια ισοπαλία. Να διατηρήσουν το αήττητο θέλουν και οι δυο και οδηγούμαστε στην ισοπαλία.
22:00 ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΡΙ Χ (4.33)
TAGS
# Στοίχημα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
